Meghívó a Gyulai Felsőoktatás Napja 2020 rendezvényre

A Gál Ferenc Főiskola és Gyula Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt
EGÉSZSÉGBEN UTAZVA
című konferenciájára, amire a III. Gyulai Felsőoktatás Napján, 2019. január 29-én kerül sor a gyulai Városháza dísztermében.

Program

09.00-09.30    REGISZTRÁCIÓ

09.30-10.00    MEGNYITÓ

Levezető elnök:

Értékteremtő tudomány előadóülés Karunkon

A Magyar Tudomány Ünnepének novemberi hónapjában a főiskolánkon, nemcsak Gyulán, hanem a szegedi, szarvasi és békéscsabai karokon számos konferencia keretében ünnepelünk, több témában, parternszervezetek és társszakmák képviselőinek bevonásával, annak érdekében, hogy a képzéseink, szakjaink szempontjából releváns legújabb tudományos, szakmai eredményeket széles körben hírül adhassuk az érdeklődő közönség, a Gál Ferenc Főiskola közösségéhez tartozók számára.

Jelentkezés a Magyar Tudomány Ünnnepe konferenciájára

A Békés Megyei Ápolók Egészségéért Alapítvány a Gál Ferenc Főiskola Egészség és Szociális Tudományi Karával együttműködve 2019. november 19-én rendezi meg Tudományos Konferenciáját.

A rendezvény a Magyar Tudomány Ünnepéhez kapcsolódóan  az „Értékteremtő tudomány" mottóval a Gál Ferenc Főiskola Egészség- és Szociális Tudományi Karán (5700 Gyula, Szent István u. 17 – 19.) kerül megrendezésre.

XIX. Országos Neveléstudományi Konferencia

A 2019. november 7-8-9-én került megrendezésre a XIX. Országos Neveléstudományi Konferencia Pécsett.  A Gál  Ferenc Főiskola  Egészség és Szociális Tudományi Kar oktatói, vezetői közül Dr. Kozma Gábor rektor, Dr. Thékes István főiskolai docens, Dr. Homoki Andrea főiskolai tanár, Czinderi Kristóf, főiskolai tanársegéd vettek részt a konferencián.

Oktatónk részvétele a Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlésén

A Magyar Táplálkozástudományi Társaság immáron hagyományos, éves vándorgyűlését tartotta 2019.10.03-10.05. között Székesfehérváron, ahol dietetikusok, élelmiszeripari és táplálkozástudományi szakemberek cserélték ki gondolataikat és vitatták meg a táplálkozástudomány és élelmiszeripari fejlesztés legaktuálisabb kérdéseit.