Egyetem lettünk

Egyetem lettünk! A 2020. évi XXXIII. törvényben foglaltak szerint alkalmazott tudományok egyeteme lettünk.  A Szeged-Csanádi Egyházmegye felsőoktatási intézménye 2020. augusztus 1-jétől Gál Ferenc Egyetemként folytatja munkáját. Várjuk az Egyetemünkre jelentkezőket!

 

 

Az Országos Vérellátó Szolgálat felhívása hallgatói véradásra

Kedves Hallgatók!

Az elmúlt időszak számotokra is nagy változásokat hozott mind az oktatás, mind a hétköznapok terén. Az egyetemi bulik mellett egyéb egyetemi események is elmaradtak, így a számotokra megszervezett véradások is.
Egész évben számítunk és számíthatunk is a segítségetekre, de a mostani helyzetben ez különösen igaz.

Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat a 2020/2021. tanévre

Az oktatásért felelős miniszter Nemzet Felsőoktatási Ösztöndíjat adományoz a felsőoktatási intézmények kimagasló teljesítményt nyújtó hallgatói részére.

A Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj pályázat kizárólag a Gál Ferenc Főiskola honlapján elérhető űrlapon adható be!

A részletes pályázati felhívás, valamint a pályázati űrlap a csatolt dokumentumok között található.

A pályázazat beérkezésének határideje: 2020. július 6.
(A július 6-ig beérkezett pályázatok kerülnek elbírálásra!)

A pályázati űrlap a Kari Tanulmányi Osztályon is igényelhető.

Gyakran ismételt kérdések a nyelvvizsga nélkül kiadható oklevelekről

A GFF az alábbi kérdések és az arra adott válaszok közreadásával is segíti a tájékozódását mindazoknak, akik a 101/2020 (IV.10.) Korm. rendelet 6.§-a értelmében nyelvvizsga teljesítése nélkül is kiadható az oklevél.

Ezek a kérdések azokból kerültek ki, amiket a GFF kari Tanulmányi Osztályai többektől is kaptak, így segíthetik mások tájékozódását is.

 

Kérdőíves felmérés Élet-vitel a karanténban címmel

A Gál Ferenc Főiskola Marczell Mihály Speciális Pedagógiai Kutatócsoportja felmérést készít, ami a COVID-19 vírusjárvány elzártsággal töltött időszaka jellemzőinek feltárását célozza.
Az "Élet-vitel a karanténban" című kutatást arra tekintettel indították, hogy a koronavírus-járványban minden megváltozott, ténylegesen az élet továbbvitelének eszközeit kellett megtalálnia az egyénnek, családnak és társadalomnak. A GFF missziójához tartozóan a kutatócsoport a vallás szerepét is elemezni kívánja.

Neptun szolgáltatási szünet május 2-án

Az SDA Informatika Zrt. az alábbi levélben kért megértést és türelmet azért, hogy hálózati karbantartási munkálat miatt  2020. május 2-án 8-16 óráig a Neptun rendszer és a kapcsolódó szolgáltatások nem lesznek elérhetőek.

"Ezúton tájékoztatjuk, hogy hálózati karbantartási munkálatok miatt  2020. május 2-án (szombaton) 08:00 és 16:00 között a Neptun rendszer és a kapcsolódó szolgáltatások nem lesznek elérhetőek. 

Kérjük, tájékoztassák az intézményben érintett felhasználókat is!

Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!"