Campus Mundi vándorkiállítás nyílt Gyulán

A kiállítás megtekinthető 2019. 02. 11 – 2019. 02. 15. között az A épület főbejáratánál

2019. február 11-én Dr. Homoki Andrea megbízott dékán és Czinderi Kristóf kari ERASMUS+ koordinátor megnyitotta Karunkon a Tempus Közalapítvány (TKA) „Az ÉLET Campus Mundisként" című fotókiállítását.

A kiállítást a TKA Nemzetközi Irodája a 2018/2019-es tanévben „Az ÉLET CampusMundisként" c. korábbi fotópályázatára beérkezett képekből állította össze, azzal a céllal, hogy az online téren kívül is bemutatásra kerüljenek a volt ösztöndíjasok egyetlen fotóba sűrített élménybeszámolói, ezzel is hozzájárulva az ösztöndíjprogramok népszerűsítéséhez.
A megnyitón Dr. Homoki Andrea köszöntötte a Kar jelenlévő hallgatóit, oktatóit, dolgozóit, kiemelve a hallgatói mobilitási programok kari hagyományait, valamint előnyeit és fontosságát.

Czinderi Kristóf ismertette a Campus Mundi ösztöndíjprogram keretében Főiskolánk hallgatói számára is elérhető lehetőségeket, amelyek a világ szinte bármely országába irányuló részképzéshez (egy tanulmányi félévre) vagy szakmai gyakorlathoz (3-5 hónapos időtartamra) igénybe vehetőek. Azon kívül, hogy – amint a program mottójában is megjelenik – „kinyílik a világ” az ösztöndíjasok számára, értékes szakmai tapasztalatokra, kapcsolati tőkére és nyelvtudásra is szert tehetnek, amellyel előnyt szereznek a munkaerőpiacon. Kiemelte, hogy a külföldi szakmai gyakorlathoz igényelhető Campus Mundi ösztöndíjlehetőség az alapképzéses hallgatókon kívül a szakirányú továbbképzésben résztvevő hallgatóink számára is elérhető.

A vándorkiállítás 2019 első felében Magyarország számos felsőoktatási intézményében megjelenik; a Gál Ferenc Főiskolán a következő helyszíneken és időpontokban tekinthető meg:

  • 2019. 01. 28–2019. 02. 01. GFF Teológiai Kar, Szeged
  • 2019. 02. 04–2019. 02. 08. GFF PK, Szarvas
  • 2019. 02. 11–2019. 02. 15. GFF ESZK, Gyula
  • 2019. 02. 18–2019. 02. 22. GFF GK, Békéscsaba

A Kar A épületének főbejáratánál elhelyezett kiállításon február 14-én, csütörtökön 12-14 óra között Czinderi Kristóf ERASMUS+ koordinátor és Mező Janka, 2018-ban Campus Mundi ösztöndíjas egészségügyi szervező szakos hallgató személyes tájékoztatással várják az érdeklődőket!

A Campus Mundi vándorkiállítással párhuzamosan kari Könyvtárunk is készített egy kiállítást, mely amellett, hogy az ERASMUS+ és a Campus Mundi program által kínált lehetőségekről szóló információkat mutatja be egy helyen, színes képi anyagokkal, útikönyvekkel, földgömbbel és egyéb kiállítási tárgyakkal is érzékelteti, hogy a hallgatói mobilitás egy életre szóló élményekkel teli, izgalmas kaland is egyben.

A Főiskola Campus Mundi tájékoztatója megtekinthető itt: http://gff-szeged.hu/gff_international_cm_tajekoztato  
A GFF International oldala – ERASMUS+, Campus Mundi és további pályázatok, partnerintézmények, élménybeszámolók: http://gff-szeged.hu/gff_international
A GFF ERASMUS+ facebook-oldala: https://www.facebook.com/GFFERASMUS/
A Tempus Közalapítvány Campus Mundi facebook-oldala: https://www.facebook.com/campusmundi/

 

Kategória 
Erasmus Hírek