Békés megyei nyílt nap főiskolánkon | Gál Ferenc Főiskola - Egészség- és Szociális Tudományi Kar

Békés megyei nyílt nap főiskolánkon

A korábban Szegeden megtartott központi nyílt nap után 2019. január 8-án egy újabb rendezvény zajlott a békéscsabai Gazdasági Kar épületében. A rendezvényen megmutathatták az intézmény békés megyei karai képzési kínálatukat, ráadásként pedig Varga Viktor egy koncertet is adott a nagyelőadóban.

– A főiskola teljes kínálatát felvonultattuk, itt voltak a szegedi Teológiai Kar, a békéscsabai Gazdasági Kar, a gyulai Egészség- és Szociális Tudományi Kar, valamint a szarvasi Pedagógiai Kar képviselői. A szarvasiak 2014-ben, a gyulaiak rá két évre, a csabaiak pedig tavaly csatlakoztak a főiskolához. Ennek megfelelően a hallgatói létszám tekintetében a Gál Ferenc Főiskola a harmadik legnagyobb egyházi oktatási intézmény a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és Károli Gáspár Református Egyetem után – emelte ki dr. Lipcsei Imre dékán bevezetőjében.

A megjelent nagyszámú diákság számára Kovács Katalin oktatási igazgató, a tanulmányi osztály vezetőjeként tartott részletes tájékoztatást, bemutatva a Főiskola teljes képzési kínálatát. Czinderi Kristóf tanársegéd kollégánk az Erasmus ösztöndíjrendszer vonzó lehetőségeiről beszélt a jövendőbeli hallgatók számára. A főiskola által kínált nyelvi képzésekről, valamint a nyelvvizsgaközpont működéséről Dr. Máthé Ilona főiskolai docens adott tájékoztatást. A rendezvény zárásaként Varga Viktor adott nagy sikerű koncertet a megjelentek számára a legnépszerűbb dalaiból.

A rendezvény zárásaként az érdeklődők kérdéseire a karok képviselői az előadóterem előtt felállított asztalok mellett adtak válaszokat.

Kategória 
Felvételizőknek Hírek