Gyakran ismételt kérdések a nyelvvizsga nélkül kiadható oklevelekről

A GFF az alábbi kérdések és az arra adott válaszok közreadásával is segíti a tájékozódását mindazoknak, akik a 101/2020 (IV.10.) Korm. rendelet 6.§-a értelmében nyelvvizsga teljesítése nélkül is kiadható az oklevél.

Ezek a kérdések azokból kerültek ki, amiket a GFF kari Tanulmányi Osztályai többektől is kaptak, így segíthetik mások tájékozódását is.

 

Adategyeztető űrlap korábban végzett hallgatók számára

Az űrlap azok számára készült, akik korábban intézményünkban, vagy azok elődjeiben záróvizsgát teljesítetteknek, és akik most nyelvvizsga nélkül is átvehetik oklevelüket.
A GFF adategyeztetést végez a korábban záróvizsgázottak körében, hogy az esetlegesen megváltozott adatokat a GFF nyilvántartásában rögzíthessük. Az adategyeztetésről minden záróvizsgázott kollégánkat e-mail és NEPTUN üzenet formájában is megkerestük. Akik ezeken a csatornákon nem kapták meg az üzenetet az adataik megváltozása miatt, kérjük, hogy mielőbb töltsék ki az adatlapot!

Diploma kiadása nyelvvizsga nélkül

A 101/2020. (IV.10.) Korm. rendelet 6.§-ban foglaltaknak megfelelően, aki 2020. augusztus 31-ig sikeres záróvizsgát tett, mentesül az oklevél kiadásának előfeltételéül előírt nyelvvizsga letételének kötelezettsége alól.

Az Oktatási Hivatal rendelkezése alapján az érintettek két körben, a nyár folyamán kapják meg diplomájukat a Gál Ferenc Főiskolán is. Erről minden érintett a későbbiekben tájékoztatást kap.