Hallgatóknak

Ünnepélyes tanévnyitó

Ünnepélyes keretek közt nyitotta meg az idei 2019/ 2020. tanévet szeptember 17-én a Gál Ferenc Főiskola Egészség- és Szociális Tudomány Kara. A jelen lévő oktatókat, az intézmény dolgozóit és a hallgatókat, különösképpen az elsőéves diákokat Dr. Homoki Andrea dékán köszöntötte bevezetőjében. A gyulai  intézetvezető külön köszöntötte a meghívott megyei, városi tisztségviselőket és a címzetes főiskolai tanárokat.

Adományozással egybekötött szakmai kirándulás

Csapi
2018.09.30-10.03.
A kezdetektől egészen a megvalósításig

A Gál Ferenc Főiskola Egés0zség- és Szociális Tudományi Kara hagyományteremtés céljából immár harmadik alkalommal szervezett adománygyűjtő szakmai kirándulást. Ebben a félévben az úti célunk Csapi volt, a célintézmény pedig a Térségi Általános Iskola, Szakközépiskola és Kollégium. Az intézmény bentlakásos az óvodától egészen a szakközépiskoláig, rászoruló, szegény gyermekek részére.

Diplomaátadó ünnepség a gyulai Karon

Diplomákat illetve abszolutóriumokat vehettek át a Gál Ferenc Főiskola végzős hallgatói 2018. június 22-én. A rendezvényen főiskolai docensi kinevezést kapott Homoki Andrea dékánhelyettest, valamint rektori dicséretet kapott Fodorné Vidó Renáta tanársegéd és Gróhné Cseke Zsuzsanna tanulmányi előadó. A gyulai felsőoktatásért és a hallgatóságért kimagaslóan tevékenykedő oktatókat is elismerésben részesítette a Gál Ferenc Főiskola: címzetes főiskolai tanár kinevezésben részesült Becsei László főigazgató főorvos és Bagdi Árpád Gyula, a Gyulai Törvényszék elnöke.

Szakmai kirándulás a budapesti Anatómiai Múzeumba

2018.április 27-én a Gál Ferenc Főiskola I. éves hallgatóinak lehetőségük adódott a budapesti Semmelweis Egyetem Anatómiai múzeumának látogatására. Maga a múzeum az Anatómiai, Szövet- és Fejlődéstani Intézet részét képezi, s mint egy száz éve áll a magyar orvos képzés szolgálatában.  Fennállása óta folyamatosan ívelt át egy évszázadot: amellyel nem csak szemlélteti, de megeleveníti az emberi test szerkezetét, és az érdeklődők kíváncsiságát elégíti ki.