Érezzék szívünk szeretetét!

A Gál Ferenc Főiskola Egészség- és Szociális Tudományi Kara is csatlakozott ahhoz az országos kezdeményezéshez, hogy az ablakok a ragasztott szívekkel üzenve is éreztessék az egészségügyben és szociális szférában dolgozókkal, nincsenek egyedül, hálával és szeretettel adózunk kitartó, alázatos, emberséggel végzett munkájukért!

Oktató orvosaink és levelezős ápoló és szociális munkás hallgatóink kivétel nélkül helytállnak nemcsak Gyulán, hanem megyeszerte, sőt országszerte, Budapesten is számos kórházban, bentlakásos intézményekben és az alap szolgáltatás intézményeiben.

BOOK-INFO

Tisztelt Látogatóink!

Honlapunkon elérhetők a BOOK-INFO kiadványaink, amiknek tartalma segítheti az otthoni munkát.

GFF könyvtárosai

Megkezdődik az emelt szintű érettségi felkészítés

 

Tisztelt Érettségiző!

A Gál Ferenc Főiskola Egészség- és Szociális Tudományi Kar Egészségtudományi Intézetének oktatói és partnerei a 2020. március 23-tól április 30-ig tartó időszakban felkészítő tanfolyamunkkal segítik Önt abban, hogy minél eredményesebb vizsgát tehessen. A felkészítés olyan módon fog megtörténni, hogy a jelentkezőink digitális tananyagot kapnak és online fogadóórák során feltehetik kérdéseiket az adott téma oktatója felé.

Sikeres felkészülést kívánunk:

az Egészség- és Szociális Tudományi Kar munkatársai

 

 

 

Tájékoztató a Szociális Munka Világnap 2020 konferencia átütemezéséről

A Gál Ferenc Főiskola Egészség- és Szociális Tudományi Kar által szervezett Szociális Munka Világnap 2020 Országos Hallgatói Konferencia időpontját 2020. március 17-ről az őszi szemeszterre ütemezi át!

A konferencia új időpontjáról regisztrált jelentkezőinket értesíteni fogjuk.

Megértésüket köszönjük!

2020/03/11/1. No. Rector's Directive

2020/03/11/1. No. Rector's Directive regarding the coronavirus epidemic in a declared emergency case on the measures taken at the GFC

As regards the emergency declared by the Government, in accordance with the Action Plan of the Deputy State Secretariat for Higher Education of the Ministry of Innovation and Technology dated March 11, 2020, I order the following at Gál Ferenc College.