Pályázati felhívás ápoló szakos hallgatók számára

Tisztelt Hallgatók!

Örömmel tájékoztatom önöket, hogy a mai napon az ÁEEK az alábbi értesítést küldte a BSc képzésben résztvevő Ápoló hallgatók számára biztosított ösztöndíj programról:

2018. december 28-an az Állami Egészségügyi  Ellátó Központ pályázati felhívást hirdetett orvos- és egészségtudományi szakterületen az alábbi szakirányokon képzésben részt vevő hallgatók számára: ápoló, mentőtiszt, védőnő, dietetikus, gyógytornász -fizioterapeuta, szülésznő, népegészségügyi ellenőr, dentálhigiénikus, egészségügyi szervező, orvosi diagnosztikai analitikus.
Az ösztöndíj feltétele, hogy a pályázó a 2018/2019-es tanév mindkét félévében képzésben (aktív hallgatói státusban)legyen.  A pályázat félévenként 320.000 Ft, azaz összesen 640.000 Ft összeg elnyerésére biztosít lehetőséget, amelyet a sikeres pályázat esetében 2019. első félévében az ösztöndíjas szerződés megkötését követően egy összegben biztosítanak a hallgatóknak.
Az ösztöndíj elnyerésének feltételeként a hallgatónak vállalnia kell, hogy a választott szakirányon a végzettsége megszerzését követő öt éven belül legalább két évig teljes munkaidőben magyarországi közfinanszírozott egészségügyi szolgáltatónál végez a végzettségének megfelelő egészségügyi tevékenységet.
A pályázati felhívás  Hivataluk honlapján elérhető (https://www.enkk.hu/index.php/hun/). A
pályázati adatlap kitöltésére elektronikusan van lehetőség 2019. január 15-től.

Az Ösztöndíj programmal kapcsolatosan az alábbi elérhetőségeken kérhető további tájékoztatás:
- email: bscapolo@aeek.hu
- telefon: 06-30/682-1835

Pályázatukhoz sok sikert kívánunk!

Dr. Homoki Andrea
mb. dékán

 

Fájl: 
CsatolmányMéret
Fájl Részletes pályázati felhívás31.66 KB
Kategória: 
Hallgatóknak