Nemzeti Felsőoktatási ösztöndíj átadása Karunkon | Gál Ferenc Főiskola - Egészség- és Szociális Tudományi Kar

Nemzeti Felsőoktatási ösztöndíj átadása Karunkon

A 2019/2020 tanévben Mező Janka Fruzsina a Gál Ferenc Fősikola Egészség- és Szociális Tudományi Kar Egészségügyi szervező alapszakos, III. éves nappali tagozatos hallgatója kapta meg Karunkon a Nemzeti Felsőoktatási ösztöndíjat.

Janka a hallgatóság körében igen kedvelt személyiség, kezdetektől fogva lelkesítő és motiváló hatással van társaira a hallgatói élet számos területén. Tanulmányait kiváló eredménnyel végzi, a 2017/2018. és a 2018/2019, tanévben Campus Mundi ösztöndíj nyertese volt. Első és második évfolyamos tanulmányainak sikeres lezárását követően mindkét nyarat a Campus Mundi ösztöndíjjal az Amerikai Egyesült Államokban töltötte, szakmai gyakorlatairól nagyon sok hasznos tapasztalattal tért haza, melyekről a Kar közösségének, oktatóinak, hallgatóinak, Nyugdíjas Akadémia tagjainak tartott élményalapú előadásokat.

Több nyelven (angolul, németül) is beszél, szakmai gyakorlatairól a visszajelzések mindig pozitívak és tanulmányi teljesítménye is kiváló. A kar életében a korábbiakban HÖK elnöki teeendőket látott el.

Kiváló tanulmányi eredményei és az aktív közösségi életben való részvételéért a Gál Ferenc Főiskola Egészség és Szociális Tudományi Kar Tanulmányi Bizottsága 2019 nyarán Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjra terjesztette fel.

2019. szeptember 1-jével Mező Janka Fruzsina részére Prof. Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter  kiemelkedő tanulmányi és szakmai eredménye elismeréseként Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjat adományoz.

A díszoklevél átadásával Dr. Kozma Gábor, a Gál Ferenc Főiskola rektora, az Egészség és Szociális Tudományi Kar oktatói és munkatársai, hallgatói nevében további tanulmányaihoz, szakmai előmeneteléhez kitartást, sok sikert és kiváló eredményeket kívánnak.

 

Kategória 
Hírek