Kari nap a gyulai Campuson

Kari napot tartott a Gál Ferenc Főiskola Egészség- és Szociális Tudományi Kara. A hagyomány szerinti félév záró főzést kibővítve, különböző programokkal várta a Hallgatói Önkormányzat, a Kar Vezetése, Oktatói és Főiskolán dolgozó Munkatársai a hallgatókat ezen a szép tavaszi napon.

Sportprogrammal indítottuk a napot, ahol 5km-t futottunk a 26-os számot belerajzolva Gyula térképébe, megemlékezve arról, hogy 26 éves a gyulai Felsőoktatás. Ezt követően a rekreációs teremben relaxálhattak, nyújthattak és hozhatták magukkal kedvenc verseinket, megnyugtató gondolataikat a feltöltődni vágyók. Mindeközben az udvaron lévő pavilonban készült az ebéd. A menü babgulyás volt házi kenyérrel, desszertként sós és édes süteménnyel. A remek hangulatról az udvaron szóló különböző zenei válogatás is gondoskodott. 10:00 órától egészen ebédig mindenki válogathatott a különböző programok között. Egészségügyi szűrésen is részt vehetett mindenki, aki akár a vércukrát, vérnyomását, testzsírszázalékát vagy az általános egészségügyi állapotát szerette volna felmérni. Filmélmények megbeszélésére is sor kerül. Mindenki kedvenc, ám tanulságos filmjét hozhatta, ahol az adott filmet szakmai szemmel elemeztük és beszéltük meg. Az udvar közös szépítésére is sor került. Oktatók, Hallgatók és Munkatársak segítségével közös virágültetés keretében hoztuk el a tavaszt a Főiskola számára. A napot a közös ebéd zárta, melynek az ebéden kívül csapatépítő ereje is volt, hiszen mindannyian egy asztalnál ülve mesélhettünk, beszélgethettünk. A bogrács megmaradt tartalmát a hagyomány értelmében a Főiskola a Hajléktalanszállónak ajánlotta fel.

Úgy gondoljuk, hogy ez a nagyszerű hangulatú nap méltó zárásként szolgált a lassan mögöttünk lévő szorgalmi időszaknak, és nyitotta meg az elkövetkező vizsgaidőszakot. Köszönettel tartozunk a Kar Vezetésének, Oktatóinak, Munkatársainak, a Hallgatói Önkormányzatnak, valamint a már hosszú évek óta kitartó főzőcsapatnak, akik minden évben gondoskodnak arról, hogy ebéd kerülhessen az asztalra. Hiszen minden együtt töltött perc ajándék, a mai rohanó világban az egymásra szánt idő nagy ajándék, ez a legfontosabb, amit egy másik embernek adhatunk.

Gary Chapman szavaival élve:

A közösen átélt élmények emlékezetünkben elraktározódnak, és gondolatban újra és újra "meríthetünk" belőlük.

Beszámoló a Gyulai Hírlap oldalán

 

Kategória 
HÖK Hírek