Gólyanap a gyulai Campuson

Gólyanapot tartott a Gál Ferenc Főiskola Egészség- és Szociális Tudományi Kara. A hagyomány szerinti Gólyanapi főzés és bemutatkozó nap keretében elsőéves hallgatóink megismerkedhettek Karunk épületeivel, könyvtárával, oktatóival, felsőbb éves hallgatóival. Karunk könyvtárában be is iratkoztak a hallgatók és Vidóné Soós Róza könyvtáros mesélt könyvtárunk történetéről, valamint jelenlegi könyvtári állományunkról. Megismerkedtek továbbá oktatói évfolyamfelelőseikkel is és be is iratkoztak Gróhné Cseke Zsuzsanna tanulmányi előadónk segítségével.

18-án már a reggel órákban a Főiskolánk udvarán lévő pavilonban folytak a munkálatok a közös ebéd kapcsán. Ezúton szeretnénk megköszönni szokásos főzőcsapatunknak a segítséget, akik évek óta segítségünkre vannak és nélkülük a bogrács meg sem telhetett volna. Külön köszönettel tartozunk Barabás János vendégszakácsunknak, aki ezen a jeles napon segítségünkre volt, hogy a finom pásztortarhonya az asztalra kerülhessen.

Levelezős és nappalis elsős hallgatóink egy asztalnál ebédelve igazi csapattá kovácsolódtak, mely reméljük, hogy a képzés végéig csak mélyülni fog.

Sikerekben, élményekben gazdag Főiskolás éveket kívánunk minden elsőéves hallgatónknak.

"Gólyából Hallgatóvá válni nagy dolog,
megismerni az Alma Mater-t még nagyobb.
Ahol a következő éveimet töltöm,
életem egyik legmeghatározóbb időszaka lesz."

/Ismeretlen/

 

Kategória: 
HÖK Hírek